Specialisten

Maak van je interieur echt JOUW interieur

Een nieuwbouwwoning wordt over het algemeen ‘kaal’ opgeleverd. Een grote, betonnen ruimte die nog veel persoonlijkheid nodig heeft voordat je je er echt thuis voelt. Dat alles nog open ligt is voor veel mensen juist de reden om te kiezen voor een nieuwbouwwoning. Je kunt op je nieuwe huis namelijk nog helemaal jouw stempel drukken. Voor anderen is het een ware uitdaging. Want hoe zorg je er nou voor dat alles wat je uitzoekt gaat aanvoelen als één geheel?

“Ben jij al thuis?”

Dat is wat Jasper de Zwart, ‘Trotse Eigenaar’ van Home Made By_Ree, veel aan zijn klanten vraagt. “Onze passie is om samen met de klant te ontdekken wat voor hen ‘thuis’ is, en dat dan te creëren.” In Heemstede is Ree al meer dan zeventig jaar een begrip. In deze interieurwinkel zijn de producten compleet op elkaar afgestemd. “Wij bieden professionele verven in alle denkbare kleuren, diverse soorten vloeren (PVC, tapijt, laminaat, vinyl), uiteenlopende soorten behang, op maat gemaakte raamdecoratie, gordijnen en meubels plus bijpassende woonaccessoires.”

Trends in inrichtingen

Uiteraard sluit de woninginrichting aan bij je persoonlijke smaak, toch ziet Jasper wel bepaalde trends terugkomen. “Qua kleur in het interieur kiest men tegenwoordig veel voor de grijs-groene en blauwachtige tinten. Daarbij zijn PVCvloeren ontzettend populair, meestal gelegd in visgraat verband. Ook kiest men steeds vaker voor donkere, zwarte kozijnen ín huis, veelal gecombineerd met mooie zwarte stalen frames bijvoorbeeld als kamer en suite. Onze zwarte, houten jaloezieën vormen daarbij een mooi geheel. Behang mag tegenwoordig eerder de naam wandbekleding dragen. Zo kun je je muur bekleden met leer of zijde (op rol) wat je muur een heel bijzondere uitstraling geeft.”

Aan de slag

Wie met een nieuwbouwproject aan de slag gaat kan in de winkel terecht voor een kennismaking met de styliste. “Wij gaan graag in gesprek met onze klanten. Wat neem je mee uit de oude woning? Wat is jouw smaak qua gebruik van kleur, verf, vloer en raambekleding. Welk van onze woonstijlen - barn, park of loft - spreekt jou het meest aan? En wil je zelf de klus gaan klaren of doe je graag een beroep op de specialisten van Home Made By_Ree? Wij hebben in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd aan schilders, stukadoors, behangers, stoffeerders, etc. Samen maken wij graag een écht mooi (t)huis!”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.